På reparation

är min mobil! I två låååånga veckor! Jisses! Så först tänkte jag bara meddela detta och typ säga ses om två långa men sedan tipsade min kreativa vän Lohne mig om att lägga upp gamla bilder som tema så länge, under denna period och tja...låter kul! Så det utlovas, inom kort! Annars, skriver jag lite papper på nya städworket imorgon och jagar waldorfförskola till barnen, så ser min torsdag ut, eller ja just, det e ju valborg me som antingen firas med grill å vänner här hemma eller ute hos barnens farmor, vi får la se! Välkommen kära vår, på riktigt! Ingen återvändo!!! Idag har jag varit hos Lohne och hennes fina pojkar, när kommer Lindas lille ut undrar man bara nu- Kanske rent av får vi äran att sjunga in honom imorgonkväll, till detta liv? Bjuder på en bild, eller fyra från förr, när min flicka var liten och livet många gånger snäppen lättare!

        

En härlig fredag och lördag!

Fredagen började väl inte så bra, snoriga och hostiga barn vaknade upp så jag förstod att lugnet kallade samt massa annat skit som snurrade i hjärnan. Men efter lunch tog vi nya tag, jag och barnen och begav oss ändå mot Lina hage för en parkstund med en av mina finaste familjer! Väl hemma blev det pasta carbonara och planering av MIN KVÄLL! Länge sedan jag roade mig och jag fick så jag teg dagen därpå men trevligt var det. Söta Lisa plockade upp mig samt skjutsade hem mig och vi spenderade kvällen hos Emma och Tobbe och inte minst Tuva (tillslut somnade sötnosen)plus en instövlande Charlotte som jag hade gett upp hoppet på! Toppen helt enkelt. Vi pratade politik, visade heliga områden och lekte lekar medans vi pimplade vin.....Och jag TROR jag drack 3 glas (visst gjorde jag tjejer)? så att vakna upp och kräkas 3 timmar av lördagen samt ha en helsikens huvudvärk var inget jag hade räknat med. På eftermiddagen piggnade jag till och for som planerat på cirkus med Norah, Sara och Amanda. Jättelyckat (men skakigt)!!!! Bilder från det jag just kläckt ur mig:

                 

Norah red på kamel i pausen!!! Modigt!!! *Stolt*

En härli dag med solen i fokus

           

Dagen började med att Linda kom hit och åt lunch med mig och lille oliven. Väldigt trevligt! Sedan bar det av till järnaparken efter att ha hämtat upp Norah. Solen sken! Vidare mot Norrtuna hem till gammelmormor på fika, badning av barn och på sista bilden ser ni, en nyklippt flicka! Imorgon ska vi till en av Norahs favoriter, Tuva!

Nu drar det igång..

med jobb. Och det blir skönt. Börja lite försiktigt nu i veckan som timvikarie i hemtjänsten. Var på intervju i fredags medans farmor var med barnen på Torekällberget (Norah fick rida)!! I vilket fall, dom ville ha mig, så nu har jag fått två ja inom loppet av två dagar!!! Känns skönt. Allt kommer fiska sig, som Norah älsklingen säger. Mitt lilla hjärta. Känns som om hela jag är överfull med kärlek att bara ösa över barnen. Mina. Helt sjukt. Vad har jag gjort för att få två så fina? Vetefan.. Nu är det söndagskväll och livet är bra. På tisdag ska jag vara med Norah på dagis, se hur dom har det. Hoppas få napp med barnvakt tills dess för lillen. Vill helst kunna vara BARA med min flicka. Som håller på att bli stor. Men ändå är hon ju så liten och....Många tankar som snurrar. Jag lär mig nya saker varje dag genom barnen och håller på att bli vuxen känner jag. Vuxen på riktigt, förstår ni hur jag menar? Men, måste också passa på att öppna mig lite på djupet här och verkligen förklara att inom mig har jag en stor stor sorg som tyvärr verkar vilja växa på sig. Jag saknar mamma så mycket att det riktigt värker inom mig. Ibland flimmrar olika minnen och bilder (ganska ofta) förbi och jag blir tvungen att stanna upp, trycka på "pausknapp i vardagen" och ägna henne tid. Det är så jobbigt och jag har nog ännu inte insett att hon inte kommer tillbaka. Hoppet är för starkt. Vill bara vakna upp och ha henne här. Mina föräldrar lever inte, samtidigt som jag har tusen miljoner frågor att fråga dom om. Vem ska jag fråga? Utan att känna mig som e idiot tappad bakom nån vagn?? Vetefan. Livet rullar på, i en rasande fart och min mamma var en underbar kvinna värd att hedra på många olika sätt. Jag är så tacksam för allt fint hon gjort för mig. Hm. Hursomhelst, här kommer några utvalda bilder från helgen:

              

Vore ju väldigt bra!

Lägger upp lite nya bilder på mig och barnen från veckan och passar på att berätta att jag idag sökt ett jobb som jag verkligen verkligen vill ha. Inget att glänsa med, ett simpelt städjobb men det passar mig bra. Bara gå och pula alldeles för mig själv en dag i veckan och trivas! Fick nämnligen en väldigt bra magkänsla och nu VILL JAG! Jag får jobbet MEN det börjar 1a maj och då behöver jag hitta någon som vill passa Oliver, 6 timmar/ en dag i veckan mellan maj- augusti MINST! Åh, jag hoppas det löser sig.... Imorgon ska jag på ytterligare ett jobbsök, nämnligen på hemtjänsten här i Järna, jag är inte orolig, vem kan motstå mig?

                    

Förresten, GISSA vad Oliver gör på bilden där han sitter i sin stol med blå tröja =)

Finaste Siv

Tänkte bjussa på den finaste bilden på länge från idag, jag och Olli fikade hos gammelmormor imorse hon mår bättre nu och det glädjer mig verkligen! Tycker så mycket om denna fina människa!




Våran Påsk

Har varit mysig. Norah har varit lycklig över att hennes pappa äntligen är hemma! I fredags (När vi vaknade var Vejde här) så njöt vi av att vara hel familj, åkte och handlade lite samt hämtade upp Django (farmors hund) som vi skulle passa under helgen. På kvällen åt vi gott och påtade lite på tomten, jag krattade löv och Vejde bytte till sommardäck. I lördags började dagen med att påskharen kom och lämnade ett ägg och sedan åkte vi till Brandalssund, där vi grillade korv och njöt av sol och värme. Amanda m pappa och deras familj var också där.

         

Idag har vi varit i Järnaparken, ätit pizza och lekt lite. Gudfar Arne kom förbi en sväng!

     

Glad påsk!

Finaste finaste underbaraste....

Japp, så är det! En topp å heldag med mina bästa! Massor av fina barn inklusive mamma Emma och extramamma Charlotte! Ja, nog är hon klassad som en extramamma allt så ofta som hon hälsar på Emma och hjälper till! Och är mina barn där, tar hon inte steget tillbaka- Tvärtom! Idag var det b.la blöjbyte på Olli som stod på tur, vilket hon fixade galant även fast det var svettigt! Picknick i parken med hembakad äppelpaj och annat gott och sedan bar det hemåt för påskpyssel! Eftermiddagen avslutades (för min och barnens del) med besök av höggravida Linda! Inte dumt alls! Lite längre (och kanske barnfriare) nästa gång bara för vi hann bara ses en snabbis!

                       

Det bjöds på påskgodis också, från Tuvas farmor, väldigt uppskattat! Förresten, Tuva tyckte det var MUSIGT i parken!

Världens bästa faster!

Jo jag tror det! Idag fick vi paket och däri låg fina snoddar och spännen till tjejan, varsinn tröja till grabbarna och ett linne till mig! Helt fantastiskt eftersom vi själva inte kunnat shoppa på länge! Tack Linnea, så här så sa Norah: "Jag är jätteglad och lovar att vara väääldigt försiktig om det här! Jag vill ha på mig ALLA spännerna nu mamma"! Här kommer lite bilder på presenterna (Vejde är ju på Malta så han får prova tröjan när han kommer hem)!

           

En liten olycka händer som sagt så lätt

Javisst. I lördags, just som jag skulle skjutsa barnen och Vejde till farmor på grillstund för att sedan själv åka och lyssna på Charlotte som skulle ha konsert så hände det.
Norah föll från bordet med munnen före rakt över sin tripp trapp stol. Blod i munnen, tårarna sprutade och tanden for upp i tandköttet. Rakt upp. Hela tanden. Usch. Vejde tyckte fortfarande vi skulle åka som planerat och så for vi iväg. Men i bilen slocknade Norah och oron i mig blev stor. Vi hade ringt en tandläkare som sagt att han varit med om det många ggr förut och att på måndag får vi åka till folktanvården på röntgen. Tanken var altså att jag skulle lämna av sovande Norah och övrig familj och fara iväg flera timmar. Vi kom fram och då ringde just Emma som jag skulle hämta upp strax därpå. Hon tyckte jag skulle stanna hos Norah och det kändes skönt. Så fick det bli. Barnen går först. Hade förmodligen inte varit något trevligt sällskap ändå om jag hade åkt iväg. Bara varit orolig och längtat hem. Hon är fortfarande låg och öm men imorgon ska jag ringa och prata med folktandvården och hoppas på att vi får komma på stört!


RSS 2.0