En härlig dag med familjen eller med "oss" som Norah säger

Vejde var hemma idag från jobbet p.ga att han fortfarnade smittar (vi har alla legat i vinterkräksjukan) och dagen började riktigt segt, att försöka få i sig mat efter inte ens ha kunnat tänka på mat tar sin tid.....Vi var lite sega första halvan av dagen men nu känner vi oss laddade att anta fredagen som helt friska!Och tack vare det, att vi alla var hemma, glada över att toalettbesöken var slut, fick vi en fin dag ihop! Väldigt fin faktiskt! Norah åkte skidor för första gången!


Kommentarer
Postat av: Lohne

Men söta lilla familjen, vart har ni fått skidor till Norah? Tuva sa att hon också ville, såklart! Va gulligt det var och ni är såna hurtbullar ni!!!

Snart är klockan 5 och då smittas du inte längre, skönt!

Ben vaknade efter att ha sovit i ja... en 20 minuter kanske, skitbajsröv unge, Dom har ju varit synkade fan i 2 veckor nu eller nåt, jaha nu ska det brytas du förstås! Alltid när man får besök så ska det vara nåt som krånglar, why???

Nehe nu handlade ju inlägget om er faktiskt så jag avslutar detta bittert...

Skönt att ni mår bra och vågar er ut i det fria!

Puss till hela eran familj!

2009-01-09 @ 10:50:14
URL: http://emmasmysiga.blogg.se/
Postat av: char

2009-01-09 @ 12:19:15
Postat av: charlotte

Åh va härligt det såg ut! Mysigt! Är ni friska nu? smittar inte längre? Här hemma går det segt med pluggandet..:((( känner mig inte så motiverad. Vad gör du en dag som denna? Saknar dig oxå min vän. Puss

2009-01-09 @ 12:20:38
URL: http://immas.blogg.se/
Postat av: Linda

Å vilken mysig dag och oj vamysigt med en kakelugn!

Skönt att ni är friska, då kan vi ses snart.

Kram

2009-01-10 @ 15:00:30
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: linnea

Ahhh vad mysigt! Gulliga ni... vad skont att ni e friska nu. Saknar er alla redan. Dumt att jag inte fick saga hejda, men det finns en stor chans att vi kommer igen i sommar.. har namligen brollop att ga till. Hoppas hoppas chefen ger med sig och att pengarna tillater! Kram

2009-01-10 @ 20:33:22

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Minns mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Här hittar jag dig:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0