snabb vända,

in här å påminner mig själv om hur fina dom små liven är. Som jag brukar. Idag har jag passat min gode vän Annas två fina barn och imorgon bär det av på djupt vatten för mig å arbetskollegor =)
Snacka om att jag längtar! Fortsatt trevlig kväll!

       


Oliver och Norah

        

Känner mig bara så himla stolt över mina två barn. Ni e för goa!


längtor å viljor

Jag sitter här på jobbet och längtar.

*efter mina barn
*efter egentid
*efter tid med Vejde
*efter min kära mor
*efter ett besök på ikea
*efter struktur
*efter spontanitet
*efter att släppa taget om alla måsten å längtor och bara leva!

Ibland kommer man ju in i en "ur fas" period och där är jag nu sedan ganska länge tillbaks. Vill bara ur skiten. Behöver en riktig heldag där allt runt omkring e under kontroll och bara åka iväg på spa! Det e fan va jag behöver! Ge mig!!!! Sen kan jag komma hem å ta tag i allt med en annan energi. Hm, får bli att spara pengar, vill nån åka med?

drömma kan man ju alltid

Just nu bakar jag bröd på jobbet men det enda jag tänker på är Hagagatan 23 här i Järna, där ett hus är till salu. Och inte vilket hus som helst, ett hus ja gått å suktat efter sen Norah var liten liten...
Det e så fint, gå in på Hemnet å kika vetja!
Annars så har helgen pockat på i en rasande fart och alla e friska och glada. Nu måste jag ta ut brödet ur ugnen, lata grahamsbullar blir re =)

Huset bye the way, kostar lite casch sisådär 2,2 mille så......

med jämna mellanrum

så infinner sig en stor klump i magen. Klumpen av skuld. Jag vill bara få en liten skymt såhär när kvällen pockar på och jag får höra av pappan därhemma att barnen sover. Vill gå in där, i deras rum och stryka dom på kinden och tyst tyst viska att mamma är här och imorgon är en ny dag av äventyr och möjligheter. Säga godnatt. Undrar vad dom drömmer? Norah brukar drömma om en salig blandning av olika saker och det är alltid lika spännande att höra henne berätta. Tänk sen när Olli också berättar. Tänk va.

RSS 2.0