Ikea med barnen-- Yes!

Tog tag i mitt liv senare under dagen och åkte till ikea med barnen. Det gick så fruktansvärt bra så jag kan fortfarande undra om det var en dröm? Norah gick.....G I CK brevid vagnen alt höll i vagnen hela tiden! Två timmar strosade vi runt och det var helt sjukt! Kan inte tänka mig en bättre kombination än att få göra nåt jag älskar samtidigt som barnen är lugna som filbunkar! Yes! Detta kan jag leva på ett år nu! Norah kvittrade som en fågel hela tiden, hon hade nog minst lika kul som jag, åt upp sina mat och visade mig massa fina saker hon tyckte vi skulle köpa till vårat hem =)
Så sött! Oliver var ju chill som vanligt, tack gud för detta lugna charmtroll som jag har fått!

Å helgen har knappt börjat....

Äntligen är helgen här, jag öppnar ögonen och ber en stilla bön att Vejde som var krasslig igår ska mumla nåt i stil med att han känner sig mycket bättre. Nix. Vejde är sjuk. Ringer och säger att jag måste vabba idag och åker sedan iväg med barnen till dagis. 1,5 timmar i Järna själv, yes! Ska passa på att köpa lite braiga saker som kan behövas hemma under helgen. Nix. Kontokortet e hemma. Fan. Kommer på den utmärkta iden att passa på att smita in på bibblan och låna pjäser till alla teaterprov i vinter. Nix. Stängt. Helvete. Strosar omkring och fönstershoppar, får iaf luggen klippt och det var skönt! Väl två barn i bilen sen vilket som vanligt tog säkert 30 minuter så inser jag faktum: I helgen är det jag å barnen. Känner mig ensam. Inga släktingar, inga päron. N A D A. N O L L. Fy fan altså.

Vart tog morsan vägen? Inte vet jag, tog inte hon sitt pick å pack och lämnade denna underbara värld? Jaja, du kirrar biffen ändå Erika, bergis.

Ibland undrar jag faktiskt. Verkligen funderar på meningen. Jag blir så inutavhelvetes trött. En liten paus? Ja tack. Två timmar solo på playan denna sommar, bara ligga på mage å halvslumra, ja tack gärna. Men det är väl jag som inte tar för mig. Försöker vara duktig och vara en bra mamma tjugofyra timmar om dygnet. Vad får man för det? Inte vet jag men trött blir man emellanåt. Ska nog ringa runt till min tjocka släkt å fråga om dom kan ta hand om ungarna nån dag sådär. Bergis.


saftat å syltat

Nu har jag gjort mitt. Stod ett par varv framför spisen igår och gjorde kräm, rödavinbärskräm. Vejde har gjort svartvinbärssaft. Så nu är vi nöjda för denna sommar. Vejde bjuder på köttgryta ikväll, ska bli smarrigt! Jag känner hösten i antågande. Imorgon börjar Olivers invänjning på dagis. Och mitt intro börjar också imorgon. Hösten knackar försiktigt på men det känns ändå avlägset, igår var vi på mörkö och badade och det var så varmt å somrigt. Man får njuta nu av sista strålarna säger dom ju på vädret. Saftat å syltat låter somrigt iallafall, jag stannar kvar en stund till. Några veckor. I sommarens tecken. Vill inte släppa taget om brunbrända kroppar å kisande blickar. Inte ännu. Ska nog ta ett glas iskall saft å fuffa på trappen. Ja så får det bli.

 

RSS 2.0