En skönhet


 
       

Har varit på besök. Och henne ä det riv i. Hon stöttar och beslutar och fixar och förtäljer.
Jag är förgylld av henne. Hon strålar och skiner och om man får äran att komma henne riktigt nära, som jag tycker att jag fått så vet man............
Anni, du och jag och ett par glas rött snart TACK

Suprice!!!

  
  

Vilken underbar dag jag hade igår!
Helt plötsligt, när jag som bäst höll på att piffa till mig inför en släktdag i Nykvarn så knackar det på dörren och där står Charlotte och Emma! Det är inget i Nykvarn kläcker Vejde ur sig. Va?!
 Jag stod där i hallen och fattade ingenting!
Nåväl, tids nog kom vi iväg och jag förstod så småningom att detta skulle bli en heldag med mina bästaste!
På en filt med massa gott att äta och dricka nere vid kanalen i Södertälje spenderade vi dagen med kubbspel och musik! Solen sken, och förutom en liten olycka från ovan så var dagen lyckad!
Jo förstår ni, när vi satt där i godan ro så var det plötsligt något som stänkte till!
 En mås sket, rakt på oss! Eller på mig och Lotta, Emma klarade sig.
 Dessutom kom det lite stänk runt omkring, så vi var tvungna att slänga Lottas goda chokladkakor hon hade bakat!
 Tur att vi fått i oss de flesta innan måsen flög förbi!
Fasiken va kul det var, Lotta skrek och Emma skrattade så hon grät!
David agerade chaufför hela dagen och både lämnade oss och hämtade oss senare, framåt kvällen.
Vidare tog vi oss efter ombyte till bajsfria kläder ner till Barollo för varsin drink och Natchotallrik!
Vi avslutade kvällen hos Lotta, med bibelläsning och sen körde David hem oss, både mig och Emma!
Tack för en underbar dag och present, ni e så jävla bäst!
Jag fick smyckerna på bilderna och smink jag önskat mig!
Vänner som er är svåra att finna!
Jag kan bara skratta mig lycklig!

25 årsdagen




Idag fyller jag 25 år och har fått så mycket fint! Längtar nu som en galning till festen som jag ska ha den 3:e Juli. Då blir det åka av! Ska bjuda mina nära vänner och hoppas på en asgrym kväll! Fick b.la idag av Vejde i present att åka å shoppa utemöbler till oss så det kommer nog vara väldigt fint här till festen!!!!

Fick massa annat idag också:
1000 kr av svärfar m familj
blommor till min rabatt av svärmor
600 kronor av Sara och hennes mamma till frisörbesök alt massage eller dyl behandling
Blommor av:
Anna, Siv, Kim
Choklad av:
Anna, Max
löpare, dukhållare och bordstabletter av Helena
100 kr av Siv
Delikatessost av Max =)
Godaste tårtan av Sara

Dessutom massa fina sms, telefonsamtal, blogginlägg, sånger och fin uppvaktning av många nära och kära!

Tack för att ni ville vara med och fira mig idag, det betyder så mycket för mig!
När jag vakande imorse, frågade Norah om det var idag jag hade födelsedag.
 Grattis mamma, sa hon, hoppas du får en rolig födelsedag =)
Bästa bästa tjejen!
Olli har passat på att börja knalla idag oxå, 5-6 steg på raken, dagen till ära!

   








Bättre blir det inte

Än att plötsligt överraska Norah med en spontan tripp. Hon och jag påväg till Södertälje. Vi planerar. Det blir glass vid maren i solen på bryggan. Mata änder och se fiskmåsarna flyga över blå himmel. Bara hon och jag. Vi skrålar till brusande musik i bilen. Solen skiner och livet känns enkelt för en stund.

                 

Den här flickan, får mitt liv att stråla!

Ett regnigt kalas i Juni

Jag tror jag tror på sommaren, jag tror jag tror på sol igen!
Det var ju ett tag sedan nu, som du dök upp min käre vän. Jag saknar dig och vill ha dig här igen! Dagarna fumlar förbi i sakta mak och det enda jag tänker på är utflykter till stranden, häng på lilla tomten våran, grillkvällar till ljummen kvällssol....Kommer det ske? Eller är solglimtarna i maj något som jag borde uppskattat mer? Idag hade vi kalaset för Oliver och jag hoppades in i det sista att få klippa gräsmatta, shoppa utemöbler på Ikea och ha ett hejdundrandes utomhuskalas! Men regnet det bara öser ner. Det blev bra ändå. Men ni vet hur det är, när man tänkt sig saker å ting på ett sätt....Svårt att släppa. Nu förflyttar jag mina förhoppningar till 3:e juli då jag bokat in lite fest för mig. Hoppas ni alla kan komma. Det var ju inte för lätt med datum å sådär så jag hoppas detta funkar för alla. Om det är nån/ några som vet att det är absolut omöjligt att få till så är ni välkomna hit på torsdag, på självaste födelsedagen, då jag kommer ha lite tårta och kaffe framåt eftermiddagen. Men jag hoppas INTE ni kommer då =)
Igårkväll tittade min kära Maria förbi och vi hade några trevliga timmar ihop,snart flyttar hon tillbaka hit till Järna och det kommer bli fantastiskt trevligt tycker jag! Välkommen tillbaka Maria! Bjuder på bilder från helgen:

        


En bild från dagens kalas oxå förstås

Olivers dag!

Firades med jordgubbar i parken. Dom har ju börjat med ljuvliga stånd längst med vägarna här i Järna. Potatis å primörer, jordgubbar och bigaråer.....Mums!

        

Solen kikade fram också, framåt eftermiddagen. Hela veckan har regnet varit ett faktum med denna dag så sprack det upp--Såklart =) Grattis lilla jordgubben (han kallades så i magen)

Dagen innan ettårsdagen!

Imorgon fyller min lilla biff ett år. Tiden flyger fram och jag är lyckligt lottat som tilldelats denna ljuvliga heffaklump! Vi åkte till Lohne idag, jag och barnen. Visst hade jag koll på att presenter skulle utdelas till Oliver p.ga av att inte Lohne och Charlotte kan komma på söndag men dom hade bakat tårta, kakor, hängt upp ballonger, skrivit skylt å hängt ballonger på dörren! Hela kittet! Mina fina fina vänner, fattar ni hur glad jag blev för att inte tala om Oliver!!! Han slevade i sig två tårtbitar på raken, smaskens! Tack för en underbar överraskning, ni är helt helt underbara och jag är så tacksam! Skorna å den lilla maskbilen var toppen! Så toppen!

           

stanna nu du sol

Har jobbat helg och avslutar helgen med min röst. Känns skönt. En nyttig helg. Lite onyttig också. Bjuder på bilder från ytterligare en totte å ika kväll, kan det någonsin slå fel? Min kära vän sedan tio år tillbaks! Vi drack vin på hennes balkong och tog oss en sväng förbi O'learys--Klart godkänt! Såg att solen kikade fram idag, hoppas den håller sig i krokarna nu, less på skitvädret som varit. Ett lass med sommar och härliga födelsedagar på intågande nu, välkommen VARMA juni!


                 

Bytte frojs mitt i kvällen--Kanske helt rätt? Kanske det nya å göra? Bra grepp tror jag!


Med fokus på Norah



Visst är det underbart! Oliver sover men Norah får vara uppe sent med mamma och Emma. Och med Isobel som kom på oväntat besök. Gevalia stod givakt på bänken och tur var väl det! Detta är ren och skär lycka och jag måste hitta fler tillfällen med jämnare mellanrum då jag kan ge henne detta!
Det är min önskan och mitt mål!

Sommaren på intågande

Vaknar upp till solens varma strålar som kikar in genom rummet. Den känns varm. Och stark! Dagen passerar med en väldig fart och fyller mitt hjärta med värme och min trötta kropp med kraft. När kvällen kommer och bussen stannar längst med grusvägen så är det ännu ljust. Längst vägen letar jag sommartecken och känner mig lite starkare, lite gladare. Första Juni, välkommen, Gun å Gunnels namnsdag! Puss mamma!

               

RSS 2.0