En av fem möjliga getingar- Gör ett ryck på hamnlivset, innan jag gör det!

Igår satt jag och min syster i Södertälje hamn och väntade på Vejde och Norah ganska länge och under tiden tog vi oss en närmare titt på den lilla affären/livset som finns där!



De två första bilderna är tagna på utsidan av livset, på glasdörrar som är täckta av de senaste tidningarna som finns att köpa. -Ps! Är du EN kontrollfreak? För det första så tycker jag att Ps! är ett...verkligen jättetrist namn på en tidning och sedan undrar jag vidare om det verkligen, på ren svenska heter EN kotrollfreak? Inte ETT kotrollfreak då? (helt å hållet livsets fel)... Sen kan man ju undra hur många kunder som dagligen vill passa på att avnjuta en billig fika? 5 kr, billigt, men det kan inte vara så att det döljer sig en etta framför? Det kan man klura lite på! Eller, ta en titt vetja! Och sist ut, så frågade vi efter priset på en pucko och då fick vi veta priset på en stor pucko, men inte på en liten....Pucko! Hade vi velat ha en stor hade vi väl frågat efter det...Helt puckat ;-)

Kommentarer
Postat av: Linda

Inget ställa ni rekomenderar alltså =)



Jasså hade du också sammandragningar?

Idag har jag haft flera, obehagligt.

Puss

2009-01-04 @ 19:25:42
URL: http://ahren.blogg.se/
Postat av: lohne

hahaha, så kul! jag skrattar så jag får tårar, det va bra skrivet å fruktansvärt roligt. jag önskar jag hade varit där, jeeeses!

2009-01-05 @ 09:40:20
URL: http://emmasmysiga.blogg.se/
Postat av: Stefan W

Hoppas du får en bra måndag :)

2009-01-05 @ 09:45:08
URL: http://stefanweei.blogg.se/
Postat av: Lohne

Tack å tack å tack... Jag som tycker du är en fruktansvärt Hot Mama och har så ljuvligt fina barn, något feta men ljuvligt fina... PUSS och tack för att du bara är så helsikkes bra!

2009-01-07 @ 10:03:32
URL: http://emmasmysiga.blogg.se/
Postat av: Lohne

Ok inte Norah då men Oliie växer ifrån det där...

2009-01-07 @ 10:04:46
URL: http://emmasmysiga.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Ditt namn:
Minns mig?

Din mailadress: (publiceras ej)

Här hittar jag dig:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0